English | Romana
Let your ideas become part of reality
 
Proiectare structuri din beton armat si structuri metalice

Proiectarea se asigura de catre un colectiv de ingineri specializati in structuri din beton armat si precomprimat, structuri din zidarie confinata, structuri metalice sau structuri mixte precum si de catre colaboratorii nostri - specialisti verificatori si experti tehnici atestati.
Realizarea proiectelor structurilor de rezistenta se face cu respectarea legislatiei in domeniu, a normelor tehnice de proiectare in vigoare precum si cu respectarea cerintelor functionale si estetice ale proiectului de arhitectura.

Arhitectura se realizeaza pe calculator propuneri de variante ale proiectului conform discutiilor preliminare cu clientul si care se pot modifica asfel incat varianta de lucru sa corespunda pe deplin nevoilor acestuia;

Rezistenta calculul structurii de rezistenta se face de ingineri cu experienta si cu programe specializate in conformitate cu normele si normativele in vigoare;

Instalatiile electrice, sanitare, de incalzire se realizeaza avand in vedere o incalzire eficienta si o dotare optima;

 Documentatii pentru obtinerea avizelor de construire: in functie de cerintele Certificatului de Urbanism emis de Primarie.

Elaborare Studiu de Fezabilitate 
Studiul de fezabilitate este un instrument care permite investitorului, promotorului sau analistului financiar, pe baza informatiilor de care dispune, sa decida daca poate sa abordeze o investitie si cand anume sa finanteze un anumit proiect.
Decizia de a investi sau nu este una din cele mai delicate decizii ale unei afaceri pe care trebuie sa o ia antreprenorii sau managerii. Cum se poate identifica o investitie ca fiind corecta? Din punct de vedere al afacerii, orice investitie care isi atinge obiectivele din punct de vedere economic in perioada sa de viata, poate fi considerata o investitie corecta.
Noi va oferim fundamentul acestor decizii prin realizarea unor studii de fezabilitate profesionist.
 
Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale
Expertize Tehnice in constructii cu personal atestate MLPAT cu calitatile si pregatirea necesara.
Acestea evalueaza situatii existente si ofera solutii pe acestea.
Exemple de situatii cand aveti nevoie de un expert tehnic:
 • Evaluarea calitatii si sigurantei unei constructii;
 • Ealuarea unei constructii in vederea extinderii;
 • Evaluarea unor constructii existente aflate intr-o zona care se doreste a se construi;
 
Devize lucrari, deviz oferta, devize constructii, antemasuratori
 
Consultanta devize , antemasuratori, situatii de plata, deviz oferta:
Devize lucrari constructii(inclusiv reparatii) - constructii civile si industriale:
 • cladiri industriale: fabrici, depozite, hale, garaje, expozitii
 • cladiri comerciale: banci , birouri, centre comerciale, parcaje, magazine
 • cladiri administrative: primarii, biblioteci, muzee, cinema, galerii de arta
 • cladiri rezidentiale: locuinte, case de vacanta, hoteluri, case de oaspeti
 • cladiri culturale: scoli, licee, universitati, laboratoare
 • cladiri sportive: sali de sport, terenuri de sport, bazine inot, centre de agrement
 • cladiri sanatate: spitale, cabinete, azile, laboratoare, institute;

Intocmim devize oferta estimative pentru licitatii, devize constructii civile si industriale, devize instalatii pe categorii de lucrari; devize estimative lucrari pentru persoane fizice si juridice, in vederea construirii de locuinte - case, vile, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, depozite de materii prime si produse finite, etc.       

Consultanta documentatii pentru licitatii, deviz constructii pe categorii de lucrari, deviz instalatii, devize drumuri si poduri. Antemasuratori devize conform proiecte arhitectura, structura de rezistenta, proiecte de instalatii in constructii; caiete de sarcini pentru lucrari de constructii; situatii de lucrari pentru constructii si instalatii.

Asiguram asistenta in realizare documentatie, incadrare lucrari de constructii si instalatii in deviz, adaugare lucrari in devize prin note de comanda suplimentare daca tehnologia proiectului impune acest lucru, stabilire indici recapitulatie deviz, urmarire documentatie in toate fazele de realizare a lucrarilor -verificare- cantitati din listele de lucrari, preturi unitare si totale pe articole de lucrari din deviz.

Devize lucrari instalatii
(inclusiv reparatii) - retele de utilitati: alimentare apa, canalizare, gaze, electrice(inclusiv interioare), incalzire.
Devize lucrari infrastructura : Drumuri, poduri.
Antemasuratori cantitati de lucrari, dupa proiecte existente de rezistenta, arhitectura si instalatii pt.constructii (termice, sanitare, electrice, gaze, ventilatie)
Verificare cantitati de lucrari recalculate prin antemasuratoare
 

Constructiile transmit scoartei terestre, pe care se sprijina, sarcinile din incarcarea permanenta, utila sau accidentala. Sarcinile transmise produc in zona de sub fundatie o stare de tensiune si de deformatie: zona influentata de constructia considerate formeaza terenul de fundare. La randul lor, deformatiile din terenul de fundare, prin deplasarile provocate in punctele de sprijin ale constructiei, produc o schimbare, o redistribuire a eforturilor in elementele de rezistenta ale costructiei. Cunoastere starii de tensiune si a deformatiilor din terenul de fundare este necesara pentru a determina capacitatea portanta a terenului si pentru a putea asigura stabilitatea constructiei pe tot timpul exploatarii ei.

Studiul geotehnic
Este necesar pentru constructia unui imobil cu destinatie rezidentiala presupune:
 • executarea unuia sau mai multe foraje pe terenul pe care va fi amplasata constructia
 • prelevarea probelor de pamant si de apa (daca este cazul)
 • analiza in laborator a probelor de pamant si apa
 • intocmirea referatului geotehnic si verificarea documentatiei de catre un expert autorizat MLPAT "Af".

 
 
HOME    |    PROIECTARE   |   CONSULTANTA    |    CONSTRUCTII    |    IT CONSTRUCTII    |   PARTENERI    |   CONTACT
© Copyright 2009 www.pavel-iliescu.ro Powered by SOFTAREA
  9009 Business Portal,Firme si Companii