English | Romana
Let your ideas become part of reality
 
Servicii de Consultanta si Asistenta Tehnica

Una dintre etapele cele mai impor tante in realizarea unei constructii este- desigur- etapa de proiectare.

Primul nivel de consultanta tehnica de specialitate (in constructii) corespunde tocmai acestei etape premergatoare realizarii efective a obiectului de constructie si are doua aspecte principale:

Chiar daca proiectantul este cel caruia ii revine dificila, dar si nobila misiune de a intelege nevoile si dorintele beneficiarului si/sau investitorului si de a le transpune intr-un proiect viabil, are sa incununeze cu succes investitia, in numeroase cazuri beneficiarul si/sau investitorul nu are/nu au cunostintele tehnice necesare privind realizarea constructiilor pentru a-si defini suficient de bine cerintele legate de viitoarea investitie.

Acesta constituie un motiv suficient de clar si de bun pentru a-l impinge pe acest beneficiar si/sau investitor inspre contactarea unui consultant de specialitate, care sa-i canalizeze intentiile investitionale inspre solutia optima. Se ajunge asadar la ceea ce reprezinta consultanta tehnica de proiectare destinata beneficiarului/investitorului.

Firma de consultanta angajata de catre beneficiar/investitor are rolul de a “citi” gandurile si doleantele acestuia, de a le compara cu realitatile economico-financiare ale pietei si de a le canaliza inspre segmentul cel mai profitabil privind exploatarea - in cazul beneficiarului, respectiv inchirierea sau comercializarea - in cazul investitorului.

De asemenea, firma de consultanta are si rolul de a urmari procesul de proiectare, de la fazele incipiente (solicitare Certificat de Urbanism) si pana la finalizarea sa (concretizata prin Proiectul Tehnic si apoi Documentatia cu Detaliile de Executie, continand detaliile de executie, care trebuie sa aiba si toate Certificatele/Referatele de verificare -pe specialitatii- obtinute de la verificatorii de proiecte.   
 
 Estimari de preturi proiectele sunt insotite de devize estimative pe cantitati de lucrari

 Supervizarea santierului prin intermediul Dirigintelui de santier, RTE si CQ si asiguram inspectii periodice pe santier conform programului de urmarire a lucrarilor stabilit impreuna cu clientul si Inspectia de Stat in Constructii.

HOME    |    PROIECTARE   |   CONSULTANTA    |    CONSTRUCTII    |    IT CONSTRUCTII    |   PARTENERI    |   CONTACT
© Copyright 2009 www.pavel-iliescu.ro Powered by SOFTAREA
  9009 Business Portal,Firme si Companii